Tismăneanu anunță apocalipsa pentru Dragnea: ”Statul de drept îl va răsplăti cu o binemeritată TEMNIȚĂ!”

0
608

Politologul Vladimir Tismăneanu demantelează, în cel mai recent editorial postat pe platforma Marginaliaetc.ro, ”sinistra ficțiune pesedistă” – conspirațiile externe, deja proverbialul stat paralel și alte varii oculte – și, nu în ultimul rând, lansează o predicție întunecată pentru șeful PSD, Liviu Dragnea.

Pe scurt, Tismăneanu își manifestă convingerea că, finalmente, statul de drept îl va răsplăti pe teleormănean cu ”o celulă de binemeritată temniță”.

De la Lenin la șeful PSD

”Se poate spune orice despre dictatorul bolşevic (Lenin – n. red.), dar la revoluții se pricepea.

Reflectând la valul de proteste din România anilor 2017-2018, la auto-împuternicirea civică, altfel spus mobilizarea a sute de mii de oameni deciși să sfideze banda de infractori ce-și zice guvern, mi-am amintit de definiția dată de Lenin situației revoluționare, anume acel moment istoric când guvernanții nu mai pot guverna cu vechile metode, iar guvernații nu le mai acceptă. A bon entendeur, salut!

Predicție întunecată pentru Dragnea

Trepădușii din ograda Găzarului vorbesc de conspiratii externe, de stat paralel, de varii oculte mitologice. Degeaba, aceste aiureli nu au cum să (mai) prindă, poate doar la cei incurabil marcați de vadimită. Românii sunt sătui de xenofobie, de cleptocrație mafiotică și de minciuni ultra-răsuflate. Sociopatul paranoic Dragnea ‹a returnat› statului român insula Belina. Mai devreme, mai degrabă decât mai târziu, sunt convins, statul român, acela de drept, nu sinistra ficțiune pesedistă, îl va răsplăti în chip revoluționar, aşa cum se cuvine. Cu o celulă de binemeritată temniță, scrie Vladimir Tismăneanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Scrie comentariul
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.